C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

A FEDAC Xarxa tenim nova pàgina web!

A FEDAC Xarxa tenim nova pàgina web!

A l’escola FEDAC Xarxa estrenem pàgina web, més visual i pràctica, i ens fa molta il·lusió presentar-vos-la. Volem que la nova web sigui una eina d’informació i comunicació útil per apropar-vos al dia a dia de FEDAC Xarxa, tant si sou famílies d’alumnes, com pares que busqueu escola o entitats de Berga i el Berguedà interessats a conèixer la nostra tasca educativa.

A la nova web famílies, alumnes i educadors trobareu informació d’interès sobre el pla d’innovació pedagògica #avuixdemà que implementem a totes les escoles FEDAC de Catalunya i sobre els projectes propis que desenvolupem a FEDAC Xarxa.

També us expliquem algunes de les activitats que realitzem a la llar d’infants, educació infantil, educació primària, educació secundàriabatxillerat i cicles formatius.

En l’apartat de la web FEDAC Xarxa – Ens presentem mostrem qui som, què fem i on som per tal que pugueu conèixer més a fons la nostra escola i la nostra línia educativa.   

Accés als serveis de l’escola a través de la nova web

Amb la renovació de la pàgina web també volem facilitar l’accés a les famílies als serveis de l’escola i a informacions pràctiques del dia a dia, com el servei de compra de roba escolar mitjançant la botiga online o el menú de menjador de cada mes.

L'escola FEDAC Xarxa de Berga estrena nova pàgina web.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website