C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Educació infantil

Educació infantil (I3, I4 i I5)

A l’etapa d’educació infantil a FEDAC Xarxa ens proposem l’educació integral dels nens i nenes. Per això, facilitem als infants les eines necessàries per despertar la seva curiositat en l’aprenentatge global i els acompanyem en el benestar emocional, respectant sempre el seu procés evolutiu.

Projectes de l’etapa

Per estimular l’interès pel món que els envolta i els aprenentatges en els nens i nenes en edat d’educació infantil, portem a terme la nostra pràctica educativa a través de:

Centres d’interès i treball per projectes

Implementem una metodologia vivencial per treballar diferents projectes a partir dels centres d’interès dels infants, i la potenciem a través de les diverses propostes de treball que els presentem.

Aquest treball per projectes permet descobrir i treballar la lectoescriptura i tots els aspectes que promouen el desenvolupament i creixement dels infants a través del seu interès i dels projectes escollits per ells o per les mestres.

Racons

A l’escola compten amb diversos racons i propostes de treball, que els infants escullen. Mentre els nens i nenes passen per cadascun dels racons, hi troben també diferents propostes de continguts a treballar de manera diversa.

Tallers

A les tardes i durant tres dies a la setmana, els nens i nenes d’educació infantil participen en diferents tallers intercicle. Actualment els proposem quatre tallers diferents, que varien cada curs: el taller d’art, el taller d’imaginar (contes, teatre, etc.), el taller de mini mons i el taller de ciències, que realitzem al laboratori de l’escola.

Cada setmana els nens i nenes escullen un taller diferent.

Entorns d’aprenentatges variats

A FEDAC Xarxa disposem d’un entorn natural ampli i fantàstic, que permet als infants gaudir del bosc i de la natura.

Aquests entorns també ens permeten desenvolupar-hi projectes transversals que empoderen els infants i faciliten el desenvolupament dels seus talents. Així, hi aprenem amb els projectes +Art a les escoles i Escola Verda.

Activitats complementàries de l’etapa

Dins de l’horari lectiu i per a tots els nens i nenes, impartim un conjunt d’activitats complementàries a l’etapa d’educació infantil. Aquestes activitats afavoreixen el desenvolupament integral dels infants, potencien les seves habilitats i reforcen el nostre projecte educatiu.

A l’etapa d’educació infantil, impartim a FEDAC Xarxa les activitats complementàries següents:

  • Oratòria
  • TUtopia / Emmaús (interioritat)
  • LAB
  • artTIC (llenguatge de programació i robòtica)
  • Storytelling

Consulta'n els detalls al pdf adjunt.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website