C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Serveis de l’escola

Completem la proposta educativa de FEDAC Xarxa amb un conjunt de serveis i activitats amb els quals volem oferir a les famílies i els alumnes una oferta integral. D’aquesta manera, ens proposem donar resposta a les necessitats de les famílies en àmbits com els del servei de menjador escolar, acollida o educació en el lleure, entre altres.

Menjador

Oferim el servei de menjador i esbarjo educatiu durant l’espai de migdia per als alumnes d’infantil, primària i secundària que han de romandre a l’escola en aquest temps. Els menús, equilibrats i variats, s’elaboren a la cuina de l’escola segons les pautes marcades per un nutricionista.

Les famílies que ho desitgin poden apuntar els seus fills al servei de menjador en qualsevol moment del curs, de forma regular o esporàdica.

Servei d’acollida

Comptem amb el servei d’acollida per a les famílies que necessitin ampliar el temps d’estada dels seus fills a l’escola, abans o després de l’horari lectiu. Oferim, així, el servei d’acollida matinal de 8h a 9h per les etapes de llar d’infants, infantil i primària; i a la llar d'infants ampliem l’horari fins a les 18h.

Les famílies interessades en aquest servei poden apuntar-hi els seus fills en qualsevol moment del curs escolar, sigui de forma regular o esporàdica.

Compra de roba de l’escola i llibres

Les famílies podeu comprar la roba de l’escola (bates, xandall, equipament esportiu, etc.) a través del portal online de l’empresa Rompoda. Un cop feta la comanda a la botiga online, podreu recollir-la al cap d’uns dies a l’escola.

També oferim el servei de compra dels llibres de text a través de la plataforma de Llibres Text.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars (o activitats extraescolars) són un conjunt d’activitats que, més enllà de l’educació formal, enriqueixen i complementen la formació dels infants: esports, anglès, música, jocs, manualitats, programació, etc. Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar i són optatives. Estan obertes tant a alumnes de FEDAC Xarxa com d’altres escoles de Berga.

L’empresa Sinapsis organitza i dirigeix actualment la nostra oferta d’activiats coescolars.

Consulta la programació d’activitats coescolars de FEDAC Xarxa per al curs 2022-23

Altres serveis

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de les escoles FEDAC.

Els companys dels grups CREC es reuneixen un cop a la setmana per construir llaços d’amistat, aprendre, jugar, compartir moments de pregària, fer sortides i trobades amb alumnes d’altres escoles FEDAC. En definitiva, per compartir i créixer junts!

Casals de vacances

Durant les vacances de Nadal i estiu (des de juny fins a setembre), organitzem els casals de lleure FEDAC Xarxa. Els casals esdevenen una peça més en la nostra línia de treball a favor d’una escola oberta, socialment activa i que abraça l’educació integral d’infants i joves. A través de l’educació en el lleure, afavorim l’adquisició de valors, actituds i aprenentatges en aquests períodes no lectius.

Els casals de vacances estan oberts tant a alumnes de FEDAC Xarxa com d’altres escoles de Berga i la comarca:

  • Casalet d’adaptació, per a infants que inicien el curs a infantil-3
  • Casalet d’infantil, per a nens i nenes d’educació infantil
  • Casals de lleure i aventura, per a alumnes d’educació primària
Auxiliar de conversa d’anglès

Cada curs acollim a FEDAC Xarxa un/a jove provinent d’un país de parla anglesa, que actua com a auxiliar de conversa d’anglès. Durant la seva estada a l’escola, dona suport a l’equip docent d’aquesta àrea i participa en activitats a l’aula amb els alumnes amb l’objectiu d’ajudar-los a millorar les destreses de comprensió i expressió oral en anglès.

Orientació psicopedagògica

A l’escola comptem amb el servei d’orientació psicopedagògica per donar resposta a qualsevol alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes Aquest assessorament complementa el seguiment que el tutor realitza a l’aula del desenvolupament personal i acadèmic de l’alumnat.

Programa Salut i Escola + Acompanyament Jove

Quinzenalment comptem amb servei d’infermeria a través del programa Salut i Escola, obert a qualsevol consulta sobre salut, hàbits alimentaris, sexualitat, salut mental, etc.

Setmanalment tenim també l’assessorament d’una psicòloga del servei Acompanyament Jove. Aquest servei dona suport als nois i noies en el seu creixement, i els dota d’eines per a les seves relacions socials i suport emocional davant de situacions d’inestabilitat que viuen molts adolescents.

Aula d’acollida

L’escola ofereix un espai, dins la mateixa classe, de recursos i materials per facilitar l’itinerari educatiu de l’alumnat nouvingut.

L’objectiu de l’aula d’acollida és garantir l’aprenentatge intensiu de la llengua catalana i la progressiva incorporació a l’aula ordinària, dins el marc de l’escola inclusiva.

Borsa de treball de cicles formatius

L’estret contacte amb les empreses i institucions vinculades als nostres cicles formatius ens ha permès obrir una borsa de treball. D’aquesta manera, facilitem l’accés al món laboral dels nostres estudiants i titulats.

Batxillerat Dual

Oferim la possibilitat d’obtenir una doble titulació de batxillerat amb l’obtenció del Diploma Dual®, creat i desenvolupat per Academica Corporation. Cursant una sèrie de matèries en anglès en modalitat online, els alumnes de secundària i primer de batxillerat de FEDAC Xarxa tenen la possibilitat d’aconseguir la mateixa titulació de batxillerat que els estudiants dels Estats Units (American High School Diploma). Aquesta titulació està reconeguda per universitats de tot el món.

Servei d'assessorament i reconeixement de FP

A FEDAC Xarxa oferim un servei d'assessorament i reconeixement que permet reconèixer acadèmicament l'experiència professional.

Tècnics especialistes avaluen la trajectòria laboral de cada persona i, d'acord amb la seva experiència, és possible convalidar matèries dels estudis de formació professional.

Clica per a més informació sobre el servei d'assessorament i reconeixement per al curs 2023-24

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website