C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Vine a FEDAC Xarxa

Vine a conèixer FEDAC Xarxa

Som una escola de Berga oberta a l’entorn i a totes les famílies i entitats que vulgueu visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu.

A FEDAC Xarxa tenim sempre les portes obertes per tal que pugueu realitzar una visita més personalitzada o una entrevista individual en qualsevol moment del curs escolar.

Associació de Famílies d’Alumnes (AFA)

L’Associació de Mares i Pares de l’Escola (AMPA FEDAC Xarxa) treballa colze a colze amb el centre organitzant activitats que reforcen el vincle família-escola i en benefici dels alumnes i la comunitat educativa.

L’AMPA, organitzada en comissions de treball, es reuneix periòdicament per preparar les activitats. L’associació està sempre oberta a qualsevol mare o pare interessats a adherir-s’hi o a col·laborar-hi activament.

Contacta amb l’AMPA a través del correu ampa@xarxa.fedac.cat

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Xarxa i t’agradaria retrobar-te amb companys i educadors? Escriu-nos un correu! Ens farà molta il·lusió tenir notícies teves i et mantindrem informat de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website