C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Alimentació saludable a la primera infància

Alimentació saludable a la primera infància

Els bons hàbits i l’alimentació saludable des de la primera infància és el tema central de la xerrada que s’ha realitzat a l’escola aquest mes de febrer. Ha estat portada a terme per la nutricionista i dietista del Equip d’Atenció Primària de Berga, Mar Gargallo, gràcies a la col·laboració de l’Institut Català de la Salut i destinada als professionals i família que dia a dia acompanyem als infants en la seva alimentació.

Una desena de famílies de la nostra llar d’infants, van poder seguir l’exposició de la Mar Gargallo, que es va iniciar amb l’alimentació complementària dels nadons als 6 mesos, l’explicació dels grups dels aliments i les seves característiques, com anar-los oferint i distribuint segons les peculiaritats de l’edat dels infants. De manera molt gràfica i didàctica també ens va mostrar exemples de menús. Per tal de seguir el contingut de la xerrada, es va donar a tots als assistents un document amb la informació resumida. 

Finalment, es va facilitat al públic assistent, alguns enllaços per consultar o ampliar coneixements al voltant de l’alimentació a la primera infància, com és ara la guia d’alimentació o recomancions hàbits saludables. 

A l’escola Fedac Xarxa, ens agrada acompanyar a les famílies en totes les vostres inquietuts, i per aquest motiu ampliem les activitats de la llar d’infants amb col·laboracions externes, que ens enriqueixen i ajuden a treballar de manera coordinada amb entitats i professionals del nostre territori per acompanyar als infants en els seu desenvolupament integral.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website