C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Alumnes de cicles formatius presentaran una proposta per al pressupost participatiu de Berga

Alumnes de cicles formatius presentaran una proposta per al pressupost participatiu de Berga

A FEDAC Xarxa participem en la 4a convocatòria del pressupost participatiu de la ciutat, que impulsa l’Ajuntament de Berga. Alumnes de l’escola dels cicles formatius de Gestió administrativa i d’Administració i finances s’impliquen en aquest projecte real per decidir a quines activitats es destina una part del pressupost públic municipal.

A través d’aquest projecte, els estudiants analitzaran durant les properes setmanes les necessitats de la ciutat i formularan les seves propostes tenint en compte els requisits de la convocatòria i la seva viabilitat econòmica, entre altres factors. Els projecte els permetrà també treballar aspectes relacionats amb l’administració pública, com els processos de comunicació escrita amb les administracions a través dels tràmits en línia.

El projecte és alhora una oportunitat per adquirir i millorar les habilitats per a la comunicació externa i màrqueting. Així, els alumnes coneixeran i aprofundiran en les possibilitats de la plataforma Canva per preparar i programar futures publicacions en xarxes socials, així com per crear presentacions que els ajudin a donar a conèixer la seva proposta per al pressupost participatiu de la ciutat de Berga.

Pròximament n’ampliarem la informació. Estigueu atents!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website