C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Celebrem Sant Joan Bosco

Celebrem Sant Joan Bosco

El passat 31 de Gener es va celebrar el patró de l’escola, Sant Joan Bosco. És un dia lectiu en el què tradicionalment a l’escola es fan diferents activitats i sortides de caràcter lúdic en el que hi participen les etapes dels alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de grau mig i superior. 

Els alumnes d’ESO i Batxillerat, van participar en diferents activitats de lleure, entre els que hi havia esquí a La Molina, caminada pels voltants de Berga i activitats esportives al càmping Berga Resort. Va ser un dia lúdic per tal de gaudir d’aquestes diferents activitats i de la convivència entre companys i també entre professors i alumnes. 

Els alumnes de cicles formatius també van participar de diferents activitats: alguns es van desplaçar fins a les pistes del pàdel indoor per fer unes partides, d’altres es van quedar a l’escola per participar en diferents activitats esportives i també de jocs de taula i videojocs. Uns altres van fer una caminada pels voltants de Berga. Al acabar les activitats, alumnes i professors van gaudir d’un berenar per acabar de tancar la jornada festiva. 

De cara als propers cursos volem mantenir aquest dia com a dia lectiu i de caràcter lúdic, repetint les activitats que han tingut més èxit i buscant-ne de noves per tal de que el màxim d’alumnes puguin participar d’aquest dia. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website