C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Comencem un nou curs!

Comencem un nou curs!

L’equip de FEDAC Xarxa us  donem la benvinguda al curs 2023-2024. Ja l’hem engegat amb moltes ganes perquè volem ser “escoles autèntiques per a persones úniques”. Agraïm la confiança que heu dipositat en el nostre projecte educatiu. Moltes gràcies!

Calendari

Enguany, el 6 de setembre vam començar les classes amb els alumnes d’educació infantil i primària (a les 9 h) i secundària (a les 8h), mentre que l’alumnat de batxillerat i cicles formatius van començar el 12 de setembre.

  • Vacances de Nadal: del 21 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024. El 20 de desembre es farà horari intensiu fins les 13h amb servei de menjador fins les 15h. 
  • Vacances de Setmana Santa: del 23 de març a l’1 d’abril de 2024
  • Fi de curs: 21 de juny per a infantil, primària i secundària.
  • Jornada matinal final de curs amb servei de  menjador fins les  15h del 17 al 21 de juny de 2024. 
  • Dies de lliure disposició:
  • 7 de desembre de 2023
    • 12 de febrer de 2024
    • 31 de maig de 2024

Dies de festa local:

8 de setembre de 2023

20  i 30 de maig de 2024

Horaris

Aquests són els horaris per a aquest curs 2023-24:

Altres informacions d’interès

Com cada any, disposem de servei d’acollida ( permanent o dies puntuals), servei de menjador (permanent o dies puntuals) i un munt d’activitats extraescolars gestionades per Sinapsis per tal que l’alumnat pugui descobrir, gaudir i potenciar els seus talents fora de l’horari lectiu. 

Novetats

Una de les novetats  d’aquest curs és la retirada de les tarimes de les aules de  l’escola. El motiu de la retirada ha estat l’implementació gradual de la cultura TEAL a tots els nivells de l’escola. Un dels objectius de la cultura TEAL és posar a tots els membres de la comunitat educativa al mateix nivell confiant en l’autogestió i  apostant pel benestar de tothom.

Una altra de les novetats d’aquest és que aquest curs tenim les tres  famílies de cicles formatius tant de grau mitjà com de grau superior completes: Gestió Administrativa, Mecànica i Informàtica. És per aquest motiu que hem habilitat noves aules de l’escola i millores substancials als tallers. 

També hem renovat part de mobiliari de l’escola i hem pintat alguns dels espais dels diferents pavellons. 

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o suggeriment, que podeu fer per telèfon o per correu electrònic.

Bon inici de curs!!!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website