C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Democràcia participativa en acció

Democràcia participativa en acció

Democràcia participativa en acció: els alumnes de Gestió Administrativa impulsen millores als parcs infantils de Berga

A l’Escola FEDAC Xarxa creiem en la importància de la col·laboració entre l’escola i el nostre entorn més immediat per fer front als reptes del futur. Enguany, una vegada més, hem tingut l’oportunitat de participar activament en diverses iniciatives que connecten els nostres aprenentatges amb la nostra ciutat. Democràcia participativa en acció!

Recentment, els estudiants de Gestió Administrativa, han presentat amb èxit una proposta al Pressupost Participatiu de l’Ajuntament de Berga. Aquesta iniciativa té com a objectiu permetre als veïns i veïnes decidir en quins projectes o activitats es destina una part del pressupost municipal. La nostra proposta, centrada en la millora dels parcs infantils, ha estat seleccionada mitjançant una votació electrònica, obtenint un pressupost de 5.000 € per dur-la a terme. Podeu veure més informació sobre la votació a la notícia publicada al web de l’Ajuntament de Berga

Aquesta experiència no només ha enriquit els aprenentatges del nostre alumnat en el camp de la gestió administrativa, sinó que també els ha proporcionat una comprensió pràctica de la democràcia participativa. És enriquidor veure com la veu dels nostres estudiants pot influir en les decisions municipals i contribuir al benestar de la nostra comunitat.

Dins de l’aula de simulació empresarial, han tingut l’oportunitat de deixar de ser simplement estudiants i convertir-se en emprenedors en acció. A través d’aquest entorn simulat que recrea una oficina real, han après a enfrontar-se a reptes reals, treballar en equip i desenvolupar les habilitats necessàries per al seu èxit professional.

Així que, si voleu ser part d’una experiència educativa innovadora i transformadora, us animem a unir-vos a l’Escola FEDAC Xarxa i matricular-vos en qualsevol dels  nostres cicles formatius. A l’aula de simulació empresarial, podreu aprendre fent i convertir el vostre potencial en realitat. 

Contacteu-nos per a més informació i veniu a formar part d’aquesta experiència única.

Formulari de contacte

CreaEscola Quality Certificate for Education Website