C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Orientació a Batxillerat

Orientació a Batxillerat

Descobreix el futur i prepara el teu camí amb l’orientació del Batxillerat FEDAC XARXA

A l’escola realitzem un conjunt d’accions encaminades a donar el màxim suport a l’estudiant durant l’etapa de Batxillerat perquè realitzi amb èxit els seus estudis. Comprèn el suport necessari per ajudar a l’alumnat a explorar les seves passions i interessos per prendre decisions informades sobre el seu futur acadèmic i professional.

Les tutories es converteixen en un espai lectiu i de gran importància dins de l’horari de l’alumne a fi d’ajudar-lo en aquesta tasca tan complexa de triar el seu camí vocacional. És per aquest motiu que al llarg curs hi ha un pla d’acció tutorial que inclou diferents activitats d’orientació programades al llarg dels dos cursos de Batxillerat. 

Les xerrades universitàries a l’escola són una oportunitat enriquidora per als estudiants de batxillerat, ja que permeten establir vincles entre el món acadèmic i el seu entorn educatiu. A través d’aquestes trobades, els alumnes poden conèixer tant els plans d’estudis dels graus (assignatures que imparteixen) com conèixer de primera mà les experiències pròpies d’un  estudiant universitari. Algunes de les Universitats que passen per l’escola al llarg dels dos cursos de batxillerat són UVIC, UAB, UPC, UManresa, i UB, entre d’altres.

Sessions d’Assessorament Personal : En les entrevistes individualitzades amb la tutora s’ofereix informació específica per resoldre dubtes o donar informació complementària (notes de tall, vies d’accés alternatives…).

Visita al Saló de l’Ensenyament : Aquest és un esdeveniment clau per als estudiants ja que és un espai on es pot trobar informació sobre tota l’oferta d’estudis tant universitaris com de formació professional, i reben assessorament personalitzat per prendre la millor decisió.  

Conferències Temàtiques : Assistireu a conferències impartides per professionals en diversos camps per conèixer de primera mà les experiències i reptes de les seves professions.

Tallers : Durant tot el BAT s’imparteixen diferents tallers d’orientació sobre com fer un currículum, com i on buscar feina, com fer una entrevista, com estan els sector laborals del nostre territori  

Taules rodones amb exalumnes: Els millors consells provenen dels exalumnes del curs passat. L’experiència directe d’antics alumnes que expliquen com va ser el pas pel batxillerat, per les PAU i l’entrada a estudis superiors de grau universitari o formació professional…

Portes obertes als nostres cicles i informació de les portes obertes dels de la comarca

Com Us Podem Ajudar?

Descobreix el futur i prepara el teu camí amb l’orientació del Batxillerat FEDAC XARXA. La nostra missió és proporcionar al nostre alumnat les eines necessàries per explorar, comprendre i triar el camí que millor s’ajusti als seus objectius personals i professionals, per això us encoratgem a fer ús dels recursos que posem a la vostra disposició per garantir que prengueu decisions informades i satisfactòries. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website