C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Et presentem el Diploma Dual que oferim a FEDAC Xarxa

Et presentem el Diploma Dual que oferim a FEDAC Xarxa

Reunió informativa BAT Dual

Enguany hem engegat amb èxit el projecte d’escola Diploma Dual. Amb aquest programa, l’alumnat que s’hi ha matriculat cursa ESO a la nostra escola i simultàniament fa assignatures en línia del sistema educatiu americà per aconseguir una doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà.
L’alumnat ha de cursar 6 crèdits repartits en tres o quatre cursos. Al llarg d’aquest temps es forma en assignatures de llengua anglesa, life management skills, història, política i economia nord-americana, a més de criminologia, fotografia digital o enginyeria i tecnologia, entre d’altres. Des del nostre centre, l’Ester Dominguez, professora d’anglès i d’alemany i directora del programa Diploma Dual, acompanya l’alumnat en aquest procés.
Més enllà del certificat final que s’obté, el que valorem més positivament de participar en aquest programa és que l’alumnat adquireix habilitats lingüístiques, culturals i tecnològiques. A més a més, també creix a nivell organitzatiu i personal, i obté una visió més global del món. Tots aquests són aspectes essencials per al seu desenvolupament personal i professional.
Les alumnes de la promoció del 2022 ja han finalitzat el primer semestre amb molt bons resultats. Tot just ara han començat amb moltes ganes el segon semestre. Podeu veure la valoració que en fan en aquest vídeo.

A partir del mes març i fins al juny, s’obre el període de preinscripció per a la següent promoció de Diploma Dual, destinada a l’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO que vulgui participar d’aquesta experiència.

El proper 13 de març, a les 18.00 h, es presentarà aquest programa a l’Escola. També hi haurà la possibilitat de seguir aquest acte de manera telemàtica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website