C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Exàmens oficials de Cambridge

Exàmens oficials de Cambridge

El passat 31 de maig, els alumnes de primària que es van matricular als exàmens de Young Learners van realitzar les proves de Movers i Flyers a l’Escola FEDAC Gironella. Les proves van consistir en exercicis competencials de comprensió i expressió escrites i orals. 

Durant aquest curs hem preparat aquests exàmens amb tots els alumnes des de 4t fins a 6è de primària durant una hora setmanal. A través d’una plataforma especialitzada en els exàmens de Cambridge, l’alumnat s’ha familiaritzat amb el format d’aquestes proves i ha millorat els seus coneixements lingüístics en anglès.

Va ser una experiència molt enriquidora, tant a nivell acadèmic com de creixement personal. En aquests moments, estem a l’espera dels seus resultats, que esperem que siguin molt bons.

D’altra banda, els propers 7 i 8 de juliol l’alumnat de secundària i batxillerat que s’ha matriculat a les convocatòries de PET i First, realitzaran aquestes proves a Berga. L’alumnat de secundària també s’ha beneficiat de la mateixa plataforma que s’ha utilitzat a primària. 

L’objectiu d’aquests exàmens no és només obtenir un certificat acadèmic oficial del nivell d’anglès dels nostres alumnes, sinó també gaudir i aprendre de l’experiència d’afrontar-se a un examen exigent i de llarga durada. Us desitgem molta sort!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website