C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

FEDAC Xarxa, un any més a la Fira de Maig

FEDAC Xarxa, un any més a la Fira de Maig

L’Escola FEDAC Xarxa torna a fer acte de presència a la Fira de Maig de Berga.

Els dies 4 i 5 de maig, la ciutat de Berga ha acollit amb entusiasme la tradicional Fira de Maig, un esdeveniment que ha reunit a locals i visitants en un ambient festiu i dinàmic. Entre els participants, l’Escola FEDAC XARXA ha destacat amb un estand que ha captat l’atenció de molts.

Com ja és costum, l’Escola FEDAC XARXA ha exhibit les seves activitats educatives, destacant tant les propostes per als més petits de la llar d’infants com les destinades als estudiants més grans de l’FP. 

Amb orgull, vam subratllar el nostre caràcter únic a Berga, ja que oferim totes les etapes educatives des de la llar d’infants fins als cicles formatius de grau superior.

L’Escola FEDAC XARXA hem consolidat la nostra presència com a referent educatiu a la comunitat.

La participació massiva de visitants a l’estand de l’escola durant la fira és un testimoni de l’impacte a la comunitat. A més de donar a conèixer les ofertes educatives, vam presentar el casal d’estiu, obert a tots els infants interessats en activitats enriquidores i divertides des de finals de juny a finals de juliol.

El secret de l’èxit de l’Escola FEDAC XARXA resideix en la seva proximitat i calidesa, valors que s’han reflectit en la implicació del personal docent durant l’esdeveniment. El seu compromís i passió per l’educació han sigut evidents en cada interacció amb els visitants, reforçant la seva reputació com a institució educativa exemplar.

Amb la participació activa a la Fira de Maig, l’Escola FEDAC XARXA ha reiterat el seu compromís amb l’excel·lència educativa i el seu paper com a referent indiscutible en l’àmbit educatiu de Berga i més enllà. 

Com va dir alguna vegada Nelson Mandela, “L’educació és l’arma més poderosa que pots usar per canviar el món”, i l’Escola FEDAC XARXA ho posa en pràctica cada dia.

Gràcies a tots els visitants i fins a l’any vinent!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website