C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

L’alumnat de Batxillerat presenta els Treballs de Recerca

L’alumnat de Batxillerat presenta els Treballs de Recerca

El Batxillerat està ple de moments especials, i un d’ells és sens dubte quan els alumnes de 2n  fan la defensa oral dels Treballs de Recerca que han estat treballant durant més d’un any. A FEDAC Xarxa donem molta importància a aquesta experiència, tant a nivell personal com acadèmic, tenint en compte que els permet desenvolupar-se de manera autònoma en un àmbit de recerca i que compta un 10% de la nota final de l’expedient.

És per això que nosaltres comencem a treballar-lo des del curs anterior, a 1r de Batxillerat, i durant tot aquest temps els alumnes van desenvolupant la seva recerca, sota la supervisió i avaluació continua que els fan els tutors designats. 

Les presentacions orals d’aquest any, a les que han assistit professorat i alumnat de B1, ens han parlat de temes tan interessants com “El futur del sector aeroespacial”, “La ment d’un assassí”, “Identificació odontològica d’un cadàver”, “Donació i trasplantament cardíac”, “El motor dos temps”o “La psicologia del color”, entre molts d’altres. 

Va ser un matí de nervis per l’alumnat de i de veure la feina ben feta. Els professors estem molt satisfets amb els resultats dels vostres TDR! Moltes felicitats a tots!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website