C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

L’Escola celebra els seus 40 ns Jocs Olímpics: Una celebració de l’esport i la comunitat

L’Escola celebra els seus 40 ns Jocs Olímpics: Una celebració de l’esport i la comunitat

Estudiants, professors i famílies s’uneixen als 40 ns Jocs Olímpics, un dia ple de competicions i companyonia.

Aquest divendres 26 d’abril, l’Escola ha celebrat els 40 ns Jocs olímpics anuals, un esdeveniment que ha reunit alumnat, famílies i professorat en una jornada festiva plena d’esport i amistat.

Des de primera hora del matí, amb la tradicional encesa de la torxa olímpica a càrrec de l’alcalde de Berga i com a entitat esportiva convidada el Club Atlètic Berga han donat el tret de sortida a aquesta jornada tan emotiva que ha començat amb el recorregut pels carrers de Berga a càrrec dels alumnes de P6, B1 i B2  juntament amb l’alumnat de P5, P4 i P3 que s’han anat afegint. La baixada de la bandera a l’escola, la volta d’honor, la lectura dels juraments olímpics i l’encesa del peveter ha donat per iniciat el dia més esportiu del curs.  

Les pistes esportives de l’escola s’han omplert de més de 300 alumnes de diferents cursos i etapes que han competit en diferents proves atlètiques: salt de longitud, salt d’alçada, llançament de pes, llançament de javelina, 50 metres llisos, 50 metres tanques i la prova de resistència. Com a novetat, enguany s’han obert inscripcions per a pares i mares que vulguin competir a les proves de 50 metres i llançament de pes. 

Els Jocs olímpics de l’Escola no només han inclòs competicions esportives sinó també activitats, xerrades, filmacions, tallers i creació de mascotes per complementar aquest any olímpic tan especial.

Els més petits de l’escola, l’alumnat d’I2, també s’han sumat a aquesta celebració  participant en la realització de diferents circuits de psicomotricitat.

El pròxim divendres 10 de maig farem el lliurament de les medalles olímpiques a càrrec de l’esportista Alba Estévez, llançadora de disc, fins al 2023 entre les 7 primeres en campionats absoluts de Catalunya d’hivern i d’estiu.

Aquests 40 ns Jocs Olímpics escolars ens deixen un record inesborrable i la promesa de tornar l’any vinent.

Moltes gràcies a tots i a totes que ho heu fet possible!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website