C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

L’escola FEDAC Xarxa participem a la cursa contra la fam

L’escola FEDAC Xarxa participem a la cursa contra la fam

La cursa esportiva és un esdeveniment voluntari i solidari on tot l’alumnat de l’escola ha participat per lluitar contra la fam, recaptant així la considerable quantitat de 1334,55 euros.

L’Escola FEDAC Xarxa ha participat en la cursa d’enguany contra la fam, aquest esdeveniment ha estat organitzat per l’ONG Acció contra la Fam. Els professors d’Educació Física s’han coordinat amb l’organització per poder fer possible la cursa a la nostra escola. La carrera té l’objectiu de visibilitzar i comprometre els alumnes amb una causa creixent com és la fam mundial.

A l’Escola FEDAC Xarxa van participar des dels més petits als més grans: d’infantil fins a Batxillerat. Els petitons d’infantil van córrer a la pista blava de l’escola. Pel que fa a Educació Primària, els infants van donar voltes al circuit que envoltava l’escola. L’alumnat de Primària va cursar en torns segons la seva comunitat. Tot seguit, els alumnes d’ESO i Batxillerat van competir els últims. El professorat es va unir a la cursa corrent amb l’alumnat.

Per poder col·laborar amb la cursa els infants van omplir un fulletó amb els “patrocinadors” que els oferien una quantitat fixada per volta. El patrocini es va recollir el dilluns amb un sobre tancat.

L’Escola FEDAC Xarxa ha recaptat un total de 1334,55 euros per combatre la fam, que properament s’entregaran a l’organització Acció contra la fam.

Des de l’escola us agraïm moltíssim l’alta implicació i la participació dels alumnes i les famílies.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website