C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

L’orientació acadèmica i professional, un aspecte clau del nostre BAT

L’orientació acadèmica i professional, un aspecte clau del nostre BAT

Dins de tot el programa d’orientació va tenir lloc la Taula Rodona “Experiències com la meva” on nou exalumnes de BAT i CFGS de branques professionals de les diferents modalitats del nostre Batxillerat ens van aportar el seu testimoni. 

En un ambient familiar, els alumnes de B1 i B2, una vegada escoltades les vivències, consells i estudis dels diferents testimonis, van poder fer preguntes sobre com serà aquest canvi d’etapa, amb quins reptes es trobaran el curs vinent, demanar consells sobre la tria, com preparar les PAU, com superar el BAT, etc. 

Aquesta activitat és una part més de l’acompanyament d’aquesta transició en el camí de fer-se grans.

Esperem que aquesta trobada, juntament amb els tallers “Com fer el currículum i l’entrevista de feina” de ADberguedà, la informació rebuda d’estudis superiors des de tutoria, la visita al Saló de l’ensenyament  i la Fira del Coneixement i les xerrades informatives de les universitats descobreixin les seves habilitats per prendre la millor decisió sobre el seu futur acadèmic i professional.

És una sort poder retrobar-nos amb els nostres exalumnes i que siguin aquests els que acompanyin als actuals alumnes en l’aprenentatge més important de la vida, la presa de decisions. 

Moltes gràcies pel vostre testimoni!!!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website