C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Obrim l’escola per Nadal

Obrim l’escola per Nadal

Aquests passats dies de Nadal l’escola ha continuat plena de vida. Hem viscut uns dies nadalencs plens de bons moments i emocions. Tant els infants de l’escola bressol, com els alumnes d’infantil i primària han pogut gaudir d’activitats lúdiques.

Els més petitons de tots, hem estat jugant i gaudint dels espais i propostes d’una manera més tranquil·la i distesa. Durant aquest període, els infants d’i0, i1 i i2 hem compartit jocs i espais, com ara el sorral, que hem renovat i ampliat material per tal de donar oferta a diferents interessos i necessitats. El bon temps d’aquests dies ens ha permès gaudir dels jocs a l’aire lliure.

A les aules, hem fet cagar el Tió, que ens ha sorprès amb uns titelles de sols i llunes fets a mà, que ens han encantat. Per als alumnes d’i1 i i2 ens ha cagat unes capsetes de cançons del “peix peixet” i del “cargol treu banya” que ens aniran molt bé per progressar en expressió i l’oratòria. També hem fet altres activitats com espais amb llums i ombres, mini mons d’animals, contes, entre d’altres…

Descobrint les possibilitats de jocs entre les diferents edats, hem compartit grans moments. Si en voleu veure alguns, endavant.

Per seguir tenint un Nadal brillant els alumnes d’infantil i primària han pogut gaudir d’un casal d’allò més divertit. Com que durant aquest període de festes hem tingut una bona temperatura tots els alumnes han pogut fer ús de les instal·lacions exteriors de l’escola, les quals s’han convertit en grans espais de joc.

Entre tots ens hem creat una pista de minigolf per jugar petits i grans, hem pogut millorar la nostra habilitat amb la punteria amb la creació d’una diana gegant, hem jugat a fer bombolles de sabó, hem fet curses d’avions de paper i fins i tot hem après a ser uns bons cuiners!! Ho voleu veure a les nostres xarxes?

Però això no és tot, més d’un dia hem aprofitat per anar a fer excursions a la natura on vam poder construir les nostres pròpies cabanyes i vam agafar materials naturals per poder fer un munt de treballs manuals. Moltes d’aquests materials ens van servir per guarnir casa nostra de Nadal creant un espai més bonic i natural.  

En general han estat un seguit de dies brillants envoltats amb molts dels nostres companys. Estem convençuts que el següent Nadal tornarem a estar preparats per continuar gaudint amb tots i cada un de vosaltres aquestes fantàstiques festes amb els nostres casals de lleure FEDAC Xarxa.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website