C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Portes obertes 2023-2024

Portes obertes 2023-2024

Obrim les portes! Obrim les aules

Obrim portes! Obrim les aules perquè les famílies pugueu conèixer la nostra realitat i pugueu sentir i veure de prop la nostra essència. 

Del 6 al 20 de març es realitzarà el procés de preinscripció pel proper curs escolar 2023-2024. A Fedac Xarxa iniciem el procés de portes obertes, per tal que pugueu venir a conèixer el nostre projecte educatiu. Som una escola familiar i propera, la qual pertany a una fundació educativa que engloba 25 escoles repartides per tot Catalunya, les Escoles FEDAC.

el treball en grup a l’etapa d’ESO és molt important per l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Si esteu buscant escola pel vostre fill o filla i ens voleu conèixer, podeu venir a les Portes Obertes i també demanar una visita personalitzada on us explicarem el nostre projecte educatiu. Descobriràs una escola autèntica per a persones úniques on podràs créixer amb nosaltres gràcies a la completa oferta educativa que tenim.

L’escola FEDAC Xarxa és Escola Oberta. És a dir, sempre que vulgueu podeu venir a visitar-nos i a descobrir la nostra proposta educativa. 

Reserveu la visita personalitzada entrant el següent l’enllaç: FEDAC Xarxa – Obrim les portes 

Les portes obertes representen l’inici de la relació entre les famílies i l’escola, la qual pretén afavorir la integració i participació activa en la comunitat educativa. Al mateix temps, us presentarem el nostre projecte educatiu diferenciador, el projecte #avuixdemà. Aquest projecte és el pla estratègic d’innovació pedagògica i de transformació de l’educació de les escoles FEDAC

Dates de portes obertes

 • llar d’infants: qualsevol dia, amb cita prèvia
 • infantil: 22, 23 i 24 de febrer, a les 15.15h – agafa una hora
 • primària: 22, 23 i 24 de febrer, a les 15.15h – agafa una hora
 • eso: 2 de març, a les 19.00h o bé 6 i 7 de març, a les 13.00h – agafa una hora
 • postobligatòria
  • BAT – 18 i 19 d’abril, a les 19.00 – demana hora
  • FP – CFGM – 29 de març a les 19.00 – demana hora
  • FP – CFGS – 18 de maig a les 19.00 – demana hora
  • Si no us va bé, contacteu amb nosaltres.

Reserveu hora, trucant a l’Escola (93 821 03 05). 

descoberta, manipulació, curiositat

Obrirem les portes de l’escola per a totes aquelles famílies que estigueu interessades a venir a conèixer el projecte, resoldre possibles dubtes, veure les instal·lacions i poder conversar amb els educadors del centre. 

Què viuré a les portes obertes de la vostra escola?

Podreu sentir l’essència de la nostra escola, viure de prop com és el nostre ambient, com cuidem els espais i els adaptem a les necessitats dels nostres alumnes. Vetllem perquè els vostres fills i filles puguin sentir l’escola com part de la seva vida, com la seva segona casa. És per aquest motiu que enguany oferim aules obertes en horari lectiu perquè pugueu viure el nostre dia a dia.

Com puc inscriure al meu fill o filla a la vostra escola?

Per inscriure al vostre fill/filla haureu de completar el procés de preinscripció mitjançant la documentació que l’escola us faciliti. Una vegada us hagin adjudicat la plaça, l’escola us demanarà els documents necessaris per fer la inscripció, però podeu consultar el procés de manera més concreta en aquest enllaç.


Ens podeu conèixer més a través de les xarxes socials: twitter, facebook i instagram.

Vine a conèixer el nostre projecte educatiu, no et deixarà indiferent!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website