C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Representen la seva empresa a la tercera trobada UMAN de Manresa

Representen la seva empresa a la tercera trobada UMAN de Manresa

Les alumnes d’Administració i Finances representen la seva empresa simulada Stanford a la tercera trobada UMAN de Manresa.

El passat 12 de març de 2024, un grup d’alumnes del primer any del grau superior d’Administració i Finances de l’Escola FEDAC Xarxa va assistir a la prestigiosa trobada UMAN per tal de representar la seva empresa simulada Stanford.

Aquest esdeveniment, dissenyat  per donar una experiència vivencial i significativa i també per a fomentar la col·laboració i l’intercanvi d’idees entre futurs professionals del món empresarial, va reunir estudiants de diferents institucions educatives per a simular un entorn empresarial realista.

Aquest acte va donar als alumnes l’oportunitat d’aplicar els seus coneixements teòrics en un context pràctic i competitiu. Formant equips representatius d’empreses simulades, els estudiants van assumir rols clau dins de les seves respectives companyies i es van embarcar en desafiaments empresarials que abastaven des de l’estratègia financera fins a la gestió de recursos humans.

Durant aquestes activitats, l’equip representant de l’empresa simulada Stanford va destacar per la seva creativitat, habilitats de presentació i sòlid coneixement de les estratègies financeres. La seva actuació no sols va impressionar als professors, sinó que també va servir com a exemple inspirador per a altres estudiants presents en l’esdeveniment.

En finalitzar les activitats, els alumnes van expressar la seva gratitud per l’oportunitat de participar en una experiència tan enriquidora i motivadora. A més, van destacar el valor de la col·laboració interdisciplinària i la importància d’aplicar els conceptes apresos en un entorn pràctic. A més a més, aquesta trobada va enfortir els llaços entre els alumnes i també va ser una jornada que va ajudar a demostrar com l’educació i la col·laboració poden transcendir les fronteres institucionals.

En resum, aquest esdeveniment no sols ha estat un aspecte clau en la trajectòria acadèmica dels alumnes, sinó que també ha demostrat el potencial i la capacitat d’innovació dels estudiants d’Administració i Finances en l’àmbit empresarial. Sense cap dubte, la seva participació en aquest “Meeting Point” deixa un bon record pels nostres alumnes d’aquest grau superior.

Galeria de fotos.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website