C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Simulem?

Simulem?

Enguany a FEDAC Xarxa inaugurem nous espais, un d’ells és l’aula de simulació empresarial, espai que ha pogut ser creat gràcies a l’aportació de mobiliari per part de l’obra social de CaixaBank. Un espai on l’aula deixa de ser aula i es converteix en oficina.

Un espai ampli, adaptat, que ajuda a posar-se en situació i permet als estudiants poder entrar en el rol de treballador i deixar el d’alumne. Aquests treballadors, van rotant de departament de forma periòdica per poder conèixer la diversitat de tasques, processos i documentació relacionada amb la gestió i administració d’una empresa, oferint valor afegit en realitzar una pràctica equiparable a l’experiència real i que els facilitarà la incorporació al món laboral.

Utilitzem metodologies actives amb components clarament professionalitzadors, acostant la realitat del món laboral a les aules. Es treballa en un entorn virtual amb el qual simular les relacions externes d’una oficina com poden ser, per exemples, amb els bancs, diferents organismes, empreses de subministraments, compravenda de productes, resolució de conflictes, etc. Tot això a través dels departaments de comptabilitat, recursos humans, recepció i compres, vendes i màrqueting així com totes les relacions internes entre aquests departaments.

Els estudiants van obtenint noves competències portant a terme tot aquest conjunt de tasques en la simulació empresarial mitjançant les empreses d’Electro Hogar SL i Cafeber, SL treballant de manera transversal els continguts treballats en les diferents unitats formatives.

Els alumnes aprenen in situ començant amb la creació de les empreses i la posterior posada en marxa d’una forma real dintre del centre utilitzant SEFED i els programes de Wolters Kluwer com a eines pedagògiques, permetent formar els alumnes de manera pràctica en les tasques administratives i la seva gestió és a dir “learning by doing

El nostre agraïment al programa #reutilitzam de @caixabank

Segueix-nos a les nostres xarxes socials: twitterfacebook instagram. per estar al dia del taller de simulació i les seves empreses.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website