C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Solidaritat i esforç: Valors que impregnen cada etapa de FEDAC Xarxa

Solidaritat i esforç: Valors que impregnen cada etapa de FEDAC Xarxa

El passat 15 de desembre donàvem per finalitzat amb el Bingo Solidari les diferents activitats i iniciatives solidaries organitzades pels mateixos alumnes. 

Revisant la feina feta les últimes setmanes, des de Formació Professional s’ha treballat molt amb el Projecte la Marató on els alumnes de 1r de Gestió Administrativa van portar a terme diferents iniciatives com son les lluminetes, el berenar maratonià i el Bingo solidari. Aquestes han estat treballades a l’aula simulant ser una empresa d’organització d’esdeveniments on, amb la seva feina i, conjuntament amb les empreses col·laboradores de l’escola, vam aconseguir plasmar tot aquest esforç i solidaritat en un acte meravellós.

Addicionalment, des de les altres etapes de l’escola també es va celebrar l’esmorzar maratonià que van fer, de tot plegat, un dia increïble de l’escola i tota la comunitat educativa. 

Amb tot això, sumat també a la Rifa benèfica de joguines i llibres celebrada durant el Festival de Nadal, des de FEDAC Xarxa hem aconseguit una recaptació de 2.127,50€ per La Marató de TV3 d’enguany per la salut sexual i reproductiva. 

Per altre banda, es va  col·laborar amb la venda de llantions per Càritas Parroquial de Berga.

Per últim, amb les vendes de loteria d’ESO i Batxillerat s’han aconseguit també 250€ tant per Càritas com per la Fundació la Llar.

L’AFA de la nostra escola també va aportar una nova iniciativa solidaria, incorporant el ball del fanalet al festival de Nadal. El benefici de la venda dels fanalets és per a La Marató de TV3.

🟢🔵Vivim naturalment aquestes activitats i iniciatives solidaries organitzades pels mateixos alumnes on obrim les portes al nostre entorn i ens permeten anar coneixent i construint la nostra identitat🟢🔵

CreaEscola Quality Certificate for Education Website