C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

La solidaritat i el treball, uns valors presents a totes les etapes de FEDAC Xarxa

La solidaritat i el treball, uns valors presents a totes les etapes de FEDAC Xarxa

El passat 16 de desembre donàvem per finalitzat amb el Bingo Solidari les diferents activitats i iniciatives solidaries portades a terme en els últims mesos a l’escola. No només per la Marató, sinó també per Càrites.

Revisant la feina feta les últimes setmanes, des de Formació Professional s’ha treballat molt amb el Projecte la Marató on els alumnes de Gestió Administrativa i Administració i Finances van portar a terme diferents iniciatives com son les lluminetes, el berenar maratonià i el Bingo solidari.

Aquestes han estat treballades a l’aula simulant ser una empresa d’organització d’esdeveniments on, amb la seva feina i, conjuntament amb les empreses col·laboradores de l’escola, vam aconseguir plasmar tot aquest esforç i solidaritat en un acte meravellós.

Addicionalment, des de les altres etapes de l’escola també es va celebrar l’esmorzar maratonià que van fer, de tot plegat, un dia increïble de l’escola i tota la comunitat educativa.

Amb tot això, des de FEDAC Xarxa hem aconseguit una recaptació de 1.559,56€ per La Marató de TV3 d’enguany per la salut cardiovascular.

Per altre banda, es va col·laborar amb la recollida de roba per a la Fundació Horitzó del Berguedà.

Per últim, amb les vendes de loteria d’ESO i Batxillerat s’han aconseguit també 600€ per Càrites. A més a més, s’han venut més de 100 lantions.

🟢🔵JUNTS, HEM FET BATEGAR LA SOLIDARITAT UNA VEGADA MÉS🟢🔵

CreaEscola Quality Certificate for Education Website