C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Sortida al MOCO i a la Sagrada Família amb S4 i BAT

Sortida al MOCO i a la Sagrada Família amb S4 i BAT

El passat 21 de desembre, a punt d’encetar les vacances de Nadal, amb l’alumnat d’s4 i Batxillerat vam fer una sortida a Barcelona. L’excursió constava de dues visites culturals: El Moco Museum i la Sagrada Família. 

Al matí, només arribar, ens vam dirigir al Moco Barcelona, un museu independent d’art modern, contemporani, i de carrer que exposa obres d’artistes com Banksy, Kaws, Andy Warhol i Guillermo Lorca entre d’altres. Es pretén que el visitant sigui partícip, mitjançant les pròpies reflexions, de l’evolució de la societat actual a través de pintures i escultures. 

Un cop acabada la visita, l’alumnat va gaudir d’una estona lliure per passejar i dinar pels entorns del Barri Gòtic i el Portal de l’Àngel. Tots els racons estaven perfectament decorats de Nadal i acompanyats de mercats, com la famosa fira de Santa LLúcia, situada als voltants de la Catedral de Barcelona.  

A la tarda, un cop vam haver dinat i passejat pel centre de Barcelona, ens vam dirigir a la Sagrada Família, situada al Carrer Mallorca. Es tracta d’un temple modernista excepcional del genial arquitecte Antoni Gaudí, on la religió cristiana i la natura hi tenen un paper fonamental. Des de 2005, la façana del Naixement i la cripta del Temple Expiatori van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

Les sensacions que ens va transmetre l’alumnat sobre aquesta sortida van ser molt positives, ja que van gaudir de l’experiència i, alhora, van conèixer de primera mà dos espais emblemàtics de la capital. 

Professorat de l’escola FEDAC Xarxa
CreaEscola Quality Certificate for Education Website