C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Classes setmanals de tenis per als alumnes de p5, p6, s1 i s2

Classes setmanals de tenis per als alumnes de p5, p6, s1 i s2

El tenis, una nova oportunitat per a l’aprenentatge i el desenvolupament personal a través de l’esport.

Aquest any comencem una nova col·laboració amb el Club Tenis Berga que ens permet ampliar les opcions esportives dels nostres alumnes grans de primària i els primers cursos de secundària

Per què volem oferir tenis com una activitat esportiva més a la nostra escola?

El tenis és més que un esport; és una oportunitat per al creixement personal dels estudiants. A través de la pràctica d’aquest esport, els alumnes desenvolupen habilitats com la coordinació, la concentració i la presa de decisions ràpides, essencials tant en el tenis com en la vida quotidiana.

Per tenir èxit al tenis, és essencial mantenir la concentració i la disciplina durant tot el joc. A través de les pràctiques setmanals, els alumnes aprenen a mantenir-se enfocats en l’objectiu i a superar els reptes que es presenten al llarg del partit. Aquesta capacitat de concentració i disciplina es tradueix en un millor rendiment acadèmic i personal.

A més a més, el tenis és un esport que es pot practicar tant de manera individual com en parella o en equip. Això proporciona als alumnes l’oportunitat de desenvolupar habilitats socials com la comunicació, la cooperació i la capacitat de treballar junts cap a un objectiu comú. A més, les classes de tenis fomenten la interacció i l’amistat entre els estudiants.

Com es desenvolupa l’activitat?

Durant una de les hores setmanals d’educació física els alumnes es desplacen fins les instal·lacions del Tossalet, molt properes al nostre centre. A més a més, el club esportiu de tenis proporciona als alumnes tot el material necessari per practicar aquest esport. 

Una vegada els alumnes arriben a les instal·lacions, els monitors del club realitzen diferents dinàmiques i activitats per apropar els estudiants al món del tenis. 

En conclusió, les classes setmanals de tenis no només ofereixen als alumnes de P5, P6 i secundària una nova experiència esportiva, sinó que també contribueixen al seu desenvolupament personal i al seu benestar general. A través d’aquesta iniciativa, l’escola demostra el seu compromís amb l’educació integral dels seus alumnes i la seva promoció de l’estil de vida saludable.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website