C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Tu també tens talent matemàtic!

Tu també tens talent matemàtic!

Biofedacs, talents i passions particulars.

Biografies úniques on conflueixen talents i passions particulars. Creem experiències d’aprenentatge memorables per construir biografies particulars i traçar l’itinerari personal i vocacional de cada alumne. 

Com transformem l’Escola?

L’Escola està en constant procés de transformació. Una de les grans revolucions que hem tingut aquests últims anys és la transformació de l’aula de matemàtiques. 

Els professors immersos en una formació permanent, buscant fonaments didàctics i pedagògics que avalin l’aprenentatge dels alumnes. Hem incorporat material manipulatiu a l’aula per fer més vivencial el procés d’aprendre i que aquest, a la vegada, sigui més significatiu pels nostres alumnes, que són el futur del nostre país.

Com construïm coneixement?

Proposant diferents reptes, donant confiança als alumnes perquè puguin parlar de matemàtiques i debatre diferents maneres d’arribar a les solucions dels problemes presentats, aprendre de l’error, fer-se preguntes fomentant la curiositat, no quedar-se a la primera resposta, treballant la cultura de l’esforç,  buscar una solució bonica, provar processos creatius… el professor fa d’acompanyant a l’aprenentatge i, a poc a poc, junts construïm el coneixement

Com treballem el talent?

Dins el món de les matemàtiques, treballem el talent dels alumnes. I com ho fem? Doncs proposem diferents concursos de matemàtiques per tal que aquells que tenen una mirada especial envers aquesta matèria, puguin gaudir tot fent matemàtiques:

I així és com els nostres alumnes gaudeixen fent matemàtiques.

Com ho fem?

Les persones que ens dediquem a l’educació tenim entre les nostres mans una de les professions més captivadores i enriquidores del món. Transmetem la passió per educar! Gaudim de l’aprenentatge! Tu també tens talent matemàtic! #passióxeducar

CreaEscola Quality Certificate for Education Website