C/ Pare Coll, 1 - 08600 Berga

938 210 305

Viu l’estiu al nostre casal!

Viu l’estiu al nostre casal!

Aquest estiu, apunta’t al nostre casal d’estiu, una oportunitat única per gaudir amb els amics a la nostra escola. Està obert des del 25 de juny fins al 26 de juliol. Teniu opcions d’acollida al matí, al migdia i servei de menjador. És obert a tothom!

Apuntar-se al nostre casal és una bona opció, per què?

  • Convidem a la socialització i proporcionem oportunitats perquè interactuïn amb altres nens de la seva edat, en entorns lúdics i relaxants ajudant-los a desenvolupar habilitats socials com compartir, col·laborar i resoldre conflictes de manera positiva.
  • Estimulem el creixement emocional a través de jocs, activitats artístiques o altres activitats dirigides on poden explorar i expressar les emocions de manera saludable i aprendre a conèixer i gestionar les emocions.
  • Promovem la independència proporcionant l’oportunitat de dur a terme activitats i tasques de forma independent, com fer amics, prendre decisions o assumir responsabilitats contribueix al seu desenvolupament personal.
  • Donem una empenta a l’aprenentatge experimental amb activitats pràctiques explorant diferents àrees com la ciència, la natura, arts o esports potenciant el seu desenvolupament cognitiu i creatiu.
  • Fem que la salut i el benestar sigui present com en els jocs a l’aire lliure, esports  i danses ajudant a mantenir-se actius, convidant als hàbits de vida saludable.
  • Estimulem la curiositat i la creativitat mitjançant treballs manuals artístics, contes, jocs de construcció i exploració són importants.
  • Despertem el desenvolupament de les activitats artístiques i cognitives a través de la narració d’històries, jocs de paraules, cançons i altres activitats.
  • Fem que siguin moments inoblidables plens de records i experiències positives establint vincles amb altres nens i monitors de per vida.

Vine a la reunió informativa el proper dijous 6 de juny a les 17 hores a l’espai BAM de l’escola, t’explicarem la programació i et resoldrem els possibles dubtes.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website